GRATIS Verzending !

Home » Retourneren

Retourneren

Algemeen

Bij de aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid om één of meerdere producten terugsturen als deze niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij vinden het belangrijk u het juist product te leveren, dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij zien u namelijk graag als een tevreden klant in de toekomst nog eens terug.

Tijdens dit termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in de mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Je bestelling terug sturen

Soms wil je het product dat je besteld hebt niet hebben. De kleur past niet of de afmetingen kloppen niet. Of je bent gewoon niet tevreden. In elk geval gaan we er vanuit dat je een verkeerde kuis of beslissing hebt genomen. 

 

 

Toch niet blij?

Binnen de genoemde 30 dagen bedenktijd mag je van je bestelling afzien. Na de retourmelding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug.

 

Retourverzoek

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dient u onderstaand retourverzoek formulier in te vullen. Zodra het retourverzoek formulier is ontvangen door Badkamertien krijgt u binnen 2 werkdagen een bevestiging of uw retourverzoek wordt aanvaard inclusief eventuele instructies.

Badkamertien behoeft een retour alleen te accepteren wanneer deze:

 • Binnen 30 dagen na levering het retourverzoek formulier door u aan ons is toegezonden
 • In de originele verpakking zit en compleet is
 • In onbeschadigde verpakking zit
 • In schone verpakking zit (dus niet beschreven en/of met bruine tape of ducktape is dichtgeplakt)
 • Online besteld is
 • Niet gemonteerd of betegeld is geweest
 • Compleet is met losse accessoires
 • Showroommodellen worden niet retour genomen. Tegels worden uitsluitend compleet in originele verpakking retour genomen.

Via onderstaand formulier kunt u uw retouraanvraag e-mail versturen. Het retourverzoekformulier is nodig om uw retouraanvraag in behandeling te nemen. Door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij u beter en efficiënter helpen.

Gratis retourneren binnen 45 dagen na uw online bestelling

Voor het retourneren van online bestellingen geldt:

 • binnen 45 dagen na het plaatsen van je bestelling en Binnen 30 dagen na levering dient u bij ons het retour verzoek in
 • Wij halen de producten kosteloos bij u op
 • Wij controleren uw retourzending

Het is niet mogelijk om producten te retourneren in het geval een product speciaal voor u besteld en/of geproduceerd is en/of in de showroom is aangeschaft. De regelgeving is dus alleen van toepassing op producten die op afstand zijn besteld.

Afhandeling

Het verwerken van retouren kan maximaal twee weken duren. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, storten wij het geld terug op je rekening. Badkamertien.nl behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of jij, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 

Retour Aanvraag

Aankoopgegevens


adres dat moet worden geretourneerd
(indien anders dan de factuur)