• GRATIS Verzending vanaf € 200 !
  • Kwaliteit voor een eerlijke prijs !
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen!
  • Rentevrij gespreid betalen

Tegelsamples

Met deze tegelsample kunt u eenvoudig vergelijken of de tegel aansluit bij uw huidige interieur. Dit is een handige manier om te zien of de kleur, patroon en structuur van de tegel passen bij uw bestaande inrichting en of de tegel de sfeer in de ruimte zal verbeteren. Houd er wel rekening mee dat de sample slechts een klein deel is van een volledige tegel en dat de kleur, patroon of structuur mogelijk iets af kunnen wijken van het eindproduct.

De sample is gratis, maar de verzending kost € 4,95. en de sample kan niet geretourneerd worden.

Om de juiste beoordeling van de tegel te krijgen adviseren wij om de sample bij dag- en kunstlicht in de ruimte waar de tegel geplaatst gaat worden te bekijken. Hierdoor kunt u zien hoe de tegel reageert op verschillende soorten licht en of de tegel past bij de huidige sfeer in de ruimte. Vergelijk ook op diverse tijdstippen, omdat licht invloed kan hebben op de kleur.
Als u de tegels op de vloer gaat leggen, leg de sample dan op de vloer. Indien u de wand(en) gaat betegelen, houd de tegelsample tegen de betreffende wand(en). Dit is omdat een tegel op de vloer vaak lichter oogt dan op de muur. Bovendien is het aan te raden om de sample van een afstand te bekijken, omdat de kleur van een afstand vaak lichter en meer verzadigd lijkt dan wanneer u deze van dichtbij bekijkt. Hierdoor kunt u een beter beeld krijgen van hoe de tegel eruit zal zien in de ruimte.

Alle kleuren zien? Bezoek onze showroom in Delft