Home » Bestellen_Levering

Bestellen & levering

Algemeen

Bij Badkamertien heeft u de keuze om uw bestelling zelf af te halen in ons magazijn of om uw bestelling te laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en België. Badkamermeubel Aangezien ons hoofdmagazijn in Duitsland ligt, is onze levertijd 14 werkdagen. Wij streven er naar om zo snel mogelijk bij u te leveren en te bezorgen  .De levertijd voor keramische tegels is 2-3 werkdagen.

 

Afhalen van uw bestelling

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling zelf af te halen bij ons magazijn in Alblasserdam (Zuid-Holland), bepaalt u zelf het tijdstip. Meldt u zich voor het afhalen eerst bij onze showroombalie. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling voor u klaar staat.

Levering tot eerste drempel

De producten worden aan de  voordeur, op de begane grond afgeleverd. Producten/bestellingen die op een pallet geleverd worden, worden geleverd tot zover de pompwagen kan komen.

Dit betekent dat u zelf moet voorzien in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping). De producten dienen zelf naar binnen gebracht te worden. Wanneer uw adres een flat betreft, wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

Controle op geleverde producten binnen 48 uur

U dient de geleverde product(en) direct bij levering te controleren op zichtbare gebreken en of het geleverde product overeenkomt met de orderbevestiging. Leveringen, die niet overeen stemmen met de orderbevestiging dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering schriftelijk aan Badkamertien.nl te melden. Meldingen buiten deze termijn zullen niet in behandeling worden genomen.

Levering op de Waddeneilanden

Bij levering op één van de Waddeneilanden zal aan de hand van het volume en gewicht van de zending een extra bedrag in rekening worden gebracht.

Bezorgkosten

GRATIS VERZENDING voor badkamermeubel

GRATIS VERZENDING van 2000 € anders 99 € verzendkosten voor keramische tegels