GRATIS Verzending !

Home » Bestellen_Levering

Bestellen & levering

Wanneer komt je bestelling?

Je hebt van ons bericht gekregen dat je bestelling wordt bezorgd.
Uw order is meegegeven met het transportbedrijf Meubeltrein transport en logistiek B.V. . Binnen 1 a 5 werkdagen zal het transportbedrijf Meubeltrein contact met je opnemen per mail en / of whatsapp voor het doorgeven van de afleverdatum.

Telefoonnummer Meubeltrein: +31853031272
Jouw bestelling wordt door een speciaal meubeltransportbedrijf bij je afgeleverd. Zo weten we zeker dat deze onbeschadigd bij je aankomt. Hierdoor is de levertijd van je bestelling misschien iets langer dan verwacht.

Meubeltrein Transport en Logistiek B.V.
Koelemei 14
4816 JD Breda

 www.meubeltrein.nl

Algemeen

Neem contact met ons op voor de voorraadstatus van het product dat u kiest
Bij Badkamertien heeft u de keuze om uw bestelling zelf af te halen in ons magazijn of om uw bestelling te laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en België. Als het product niet op voorraad is in ons Nederlandse magazijn, komt het uit het Duitse magazijn. Om deze reden kunnen de levertijden variëren van 1 dag tot 6 weken. Wij streven er naar om zo snel mogelijk uw bestelling te bezorgen.

 

Afhalen van uw bestelling

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling zelf af te halen bij ons magazijn in Breda (Zuid-Holland), bepaalt u zelf het tijdstip. Meldt u zich voor het afhalen eerst bij onze showroombalie. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling voor u klaar staat.

Levering tot eerste drempel

De producten worden aan de  voordeur, op de begane grond afgeleverd. Producten/bestellingen die op een pallet geleverd worden, worden geleverd tot zover de pompwagen kan komen.

Dit betekent dat u zelf moet voorzien in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping). De producten dienen zelf naar binnen gebracht te worden. Wanneer uw adres een flat betreft, wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

Controle op geleverde producten binnen 48 uur

U dient de geleverde product(en) direct bij levering te controleren op zichtbare gebreken en of het geleverde product overeenkomt met de orderbevestiging. Leveringen, die niet overeenkomen met de orderbevestiging dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering schriftelijk aan info@badkamertien.nl te melden. Meldingen buiten deze termijn zullen niet in behandeling worden genomen.

Levering op de Waddeneilanden

Bij levering op één van de Waddeneilanden zal aan de hand van het volume en gewicht van de zending een extra bedrag in rekening worden gebracht.

Bezorgkosten

GRATIS VERZENDING: Drempel levering voor badkamermeubel

GRATIS VERZENDING KERAMISCHE TEGELS:  vanaf € 2000,- bestelling anders € 49,-  verzendkosten

SERVICE LEVERING: € 99,- (Levering tot in de gewenste kamer)