GRATIS Verzending !

Home » Bestellen_Levering

Bestellen & levering

Wanneer komt je bestelling?

Je hebt van ons bericht gekregen dat je bestelling wordt bezorgd.
Uw order is meegegeven met het transportbedrijf Meubeltrein transport en logistiek B.V. . Binnen 1 a 5 werkdagen zal het transportbedrijf Meubeltrein contact met je opnemen per mail en / of whatsapp voor het doorgeven van de afleverdatum.

Telefoonnummer Meubeltrein: +31853031272
Jouw bestelling wordt door een speciaal meubeltransportbedrijf bij je afgeleverd. Zo weten we zeker dat deze onbeschadigd bij je aankomt. Hierdoor is de levertijd van je bestelling misschien iets langer dan verwacht.

Meubeltrein Transport en Logistiek B.V.
Koelemei 14
4816 JD Breda

 www.meubeltrein.nl

Algemeen

Neem contact met ons op voor de voorraadstatus van het product dat u kiest
Bij Badkamertien heeft u de keuze om uw bestelling zelf af te halen in ons magazijn of om uw bestelling te laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en België. Als het product niet op voorraad is in ons Nederlandse magazijn, komt het uit het Duitse magazijn. Om deze reden kunnen de levertijden variëren van 1 dag tot 6 weken. Wij streven er naar om zo snel mogelijk uw bestelling te bezorgen.

 

Afhalen van uw bestelling

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling zelf af te halen bij ons magazijn in Breda (Zuid-Holland), bepaalt u zelf het tijdstip. Meldt u zich voor het afhalen eerst bij onze showroombalie. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling voor u klaar staat.

Levering tot eerste drempel

De producten worden aan de  voordeur, op de begane grond afgeleverd. Producten/bestellingen die op een pallet geleverd worden, worden geleverd tot zover de pompwagen kan komen.

Dit betekent dat u zelf moet voorzien in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping). De producten dienen zelf naar binnen gebracht te worden. Wanneer uw adres een flat betreft, wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

Controle op geleverde producten binnen 48 uur

U dient de geleverde product(en) direct bij levering te controleren op zichtbare gebreken en of het geleverde product overeenkomt met de orderbevestiging. Leveringen, die niet overeenkomen met de orderbevestiging dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering schriftelijk aan info@badkamertien.nl te melden. Meldingen buiten deze termijn zullen niet in behandeling worden genomen.

Levering op de Waddeneilanden

Bij levering op één van de Waddeneilanden zal aan de hand van het volume en gewicht van de zending een extra bedrag in rekening worden gebracht.

Verzendmethodes en eventuele bijkomende kosten

Basic bezorging - Levering tot eerste drempel - tot aan de begane grond I Gratis

Bij deze verzendmethode leveren wij van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00, jouw bestelling tot aan de begane grond.

Basic bezorging voor Tegels I € 49,-

Premium bezorging I € 99,-

Geen zin of de mogelijkheid om je bestelling naar boven te brengen? Laat het dan aan ons over.

Bij deze verzendmethode leveren wij van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00, jouw bestelling zelf tot in de gewenste kamer.

Is het meubel dat je hebt besteld al gemonteerd (dit staat bij het product aangegeven) of heb je gekozen voor Premium bezorging? Zorg ervoor dat onze bezorgers het gemonteerde meubel in jouw woning kunnen brengen. Haal spullen die in de weg staan of hangen weg. Denk aan meubels, kapstokken en lampen. Zorg ervoor dat je vloer netjes bedekt is met karton, een doek of plastic. Zo voorkom je beschadigingen. En nog belangrijker: meet de ingang van je deur en het trapgat van je huis/portiek zodat je zeker weet dat het meubel er doorheen past. Als het meubel niet past, kunnen onze bezorgers je bestelling helaas niet mee terugnemen. Voorkom dus problemen en extra kosten bij de levering en maak ‘t onze bezorgers gemakkelijk!