• GRATIS Verzending vanaf € 200 !
  • Kwaliteit voor een eerlijke prijs !
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen!
  • Rentevrij gespreid betalen

Kleursamples badkamermeubels

Met deze badkamermeubel samples kunt u eenvoudig de kleur van het meubel vergelijken met uw huidige interieur. Dit is een handige manier om te zien of de kleur past bij uw bestaande inrichting en of het meubel de sfeer in de badkamer zal verbeteren.

De sample is gratis, maar de verzending kost € 4,95.

Houd er wel rekening mee dat de samples slechts een klein deel zijn van het volledige meubel en dat de kleur, structuur of patroon iets af kunnen wijken van het eindproduct. Ook kan het formaat van de samples afwijken van de aangegeven afmeting. Dit is echter nauwelijks opvallend.

Het is belangrijk om te weten dat de samples niet geretourneerd kunnen worden. Dit komt omdat het slechts kleine staaltjes zijn van het volledige product en niet bestemd zijn voor gebruik.

Om de juiste beoordeling van de samples te krijgen, adviseren wij om de samples te bekijken bij dag- en kunstlicht in de ruimte waar het meubel geplaatst gaat worden. Hierdoor kunt u zien hoe de kleur reageert op verschillende soorten licht en of deze past bij de huidige sfeer in de badkamer. Vergelijk ook op diverse tijdstippen, omdat licht invloed kan hebben op de kleur. Bovendien is het aan te raden om de samples van een afstand te bekijken. Hierdoor kunt u een beter beeld krijgen van hoe het meubel eruit zal zien in de badkamer.

Alle kleuren zien? Bezoek onze showroom in Delft